Loading Events

« All Events

TantraYoga & Meditation – Stockholm

10 juli 18:30 - 21:00

300sek

Varmt välkomna till en stund för dig; med mjuka rörelser, där du följer ditt andetag och låter allt få finnas och kännas.
I Tantrayogan erbjuder vi våra kroppar att öppna för mer livsenergi men lite extra fokus för öppnande av sensuella flöden, följt av integrering och meditation för ditt innersta. Mjukt och prestigelöst.🥰🙏☀️

Det handlar om att utforska den sensuella och sexuella energin inuti den egna kroppen, utan att varken undertrycka den eller agera ut den. Det är i utrymmet mellan dessa två ytterligheter som vi kan möta oss själva som sexuella varelser på djupet.
Yogan utförs individuellt, utan interaktion med andra.

INFORMATION
Ta med egen yogamatta och filt – eller låna på plats. Ta gärna med egen vattenflaska.

Vi håller till i AYSE, Holistiska Hälsohuset! 3 minuters gångväg från Helenelunds pendeltågsstation och med gratis parkering på grusplan bakom huset. (Bommen till parkeringen öppnas 30 minuter före eventet startar och stängs 15 minuter efter att lokalen tömts).

VARMT VÄLKOMMEN
/Sara Stenlind
Har du frågor så ta gärna kontakt via messenger, mail eller mobil:
info@alloflife.se
0706-999566

OM SARA
Sara är en livsbejakande själ som pedagogiskt & med glimten i ögat leder workshops, retreat och ger föredrag för dig som vill vara levande – inte bara vid liv!
Hon älskar att inspirera, guida och ge faktiska verktyg för nyfiket och medvetet utforskande och utveckling i livet. Hos Sara kan du räkna med såväl somatiska som energimässiga upplevelser och hon bjuder in dig att använda såväl intellekt som intuition, fokus och frisläppande, urkraft och sensitiv njutning. Alltid i ett tryggt space.

Önskar du boka individuella sessioner (enstaka eller program/avtal) så erbjuder hon kropps-, energi- och samtalsterapeutiska sessioner såsom Dearmouring healing, Tantramassage, Open session, Coaching/guidning. Sara tar även emot par- och gruppbokningar.

Organizer

All of Life
Phone
+46706999566
Email
info@alloflife.se
View Organizer Website

Venue

AYSE Holistiska Hälsohuset
Åkervägen 1
Sollentuna, Sverige 191 40 Sverige
+ Google Map
Phone
0706999566
View Venue Website