Recensioner

Tacksam över att få berika och beröra, till kropp, själ och sinne. Tacksam över att få så många fantastiska återkopplingar – på så många olika sätt!
Några av dem landar på denna sida,
andra på https://www.facebook.com/alloflife.se  respektive https://boka.se/alloflife
Alla finns i mitt hjärta!
Tack! /Sara

 

 

Hej!
Tack för en fantastisk dag igår. Du är otroligt behaglig, proffsig, påläst och rolig 🙂

Anna W

Betyg 5.0 / 5.0
”Intonande o personligt i kärlek o trygghet. Hon har många strängar på sin lyra den här damen vilket Jag är väldigt tacksam för! 🌬💞”

Annika A

Betyg 5.0 / 5.0
Lördagens event den 6 januari var fantastiskt bra. Sara är kunnig, inspirerande och bjuder verkligen på sig själv. Hon har verkligen förmågan att får alla att trivas men också att alla blir sedda och hörda. Tack Sara för ett fantastiskt event.

Conny C

Att lyssna på din röst när du guidar i meditationen, var som att rulla in sig i kärlek.

Deltagare "Open up for Life"

Hej Sara!
Tack för en jättefin dag. Jag kände verkligen mer livsnjutning och magi när jag vaknade i söndags❤️. Jag rusade ifrån eventet utan att säga hej då till någon, kände mig som en urvriden disktrasa som inte kunde prata.

Jag kände väldigt starkt i energiövningen!

Tycker att du var toppen som ledare, så inspirerande, jag kommer vilja arbeta mer med dig!

Kramar Maja

Maja

Hej Sara! 
Tusen tack för att jag fick deltaga i ditt event. Tänk att det är 4 år sedan vi var med dig en helg på berget. Nu precis som då gav det mig massor med energi. Ditt upplägg och ditt sätt att hålla i dessa event är magiskt. 

Det som slår mig mest är din förmåga att skapa en trygghet i gruppen. 

Denna gång var vi många deltagare men jag kände mig väldigt lugn och trygg och försökte fokusera på alla uppgifterna som vi fick. Att öppna sig är utmanande för mig och att göra det i en grupp med människor som man inte känner kan ibland vara enklare. Jag upplever att det var enkelt på detta event för du skapade förutsättningar för oss alla att våga mer.

 Utmaningen nu är att behålla känslan och att fortsätta jobba med allt som jag kom fram till med mig själv under eventet. 

Tusen tusen tack Sara! ❤️
Kram Åsa H

Åsa H

För mig, har du en sprudlande underbar kärleksfull energi, som kittlar mig.

Du lär mig, du lär mig också att lära mig själv om mig, inspirerande. Jag har känt mig trygg, blivit påfylld av energi, skrattat, njutit, utmanat mig själv.

Du har ett mångfald av strängar på din lyra och lyckats hålla dig kvar på jorden o delar generöst med dig av din kunskap, känner mig sååå tacksam! Tack tack tack:)

Annika A

Tack fina Sara för gårdagens kurs 🙏

Jag känner mig djupt inspirerad och jag tror att många insikter, lärdomar, erfarenheter och möten har gjort stort avtryck i mitt liv. Kanske rent av livsförändrande ❤️

Jag hoppas att vi ses igen! Jag kommer absolut fortsätta på denna inslagna stig i mitt fortsatta 2024 🙏

Tack och varma kramar!

Annika W

Hej fina underbara Sara,
Jag är sååå glad att jag har träffat dig och är tacksam för allt du delar med dig, det berikar mig verkligen 💕💕💕

Jag känner att jag har utvecklat mig mer o mer o blivit lite mer mottaglig för att balansera min feminina och maskulina kraft som finns inom mig. Är sååååå tacksam🙏🙏🙏

Jag vill också att du vet att du har öppnat mitt hjärta o sinne som ingen annan har gjort 🫶🫶🫶

Jag är glad att jag bokade mig på din event o jag fick plats, såg så mycket fram att möta dig o vara uppfylld med ny energi o kraft, o du gjorde mig inte besviken 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Jag svävade i moln hela gårdagen och vill behålla den energin, jag ska göra min energi sättning varje morgon så att jag behåller den för mig själv o bestämmer när jag vill ge bort av den när det passar mig, nu har den sjunkit in🤣🤣🤣

Mitt års lyfte är att gå så mycket kurser med dig som möjligt för att du får mig att må bra o vara mer levande🙏🙏🙏
Jag känner tacksamhet glädje o nyfikenhet när jag går dina event o är så glad att få uppleva den kraften jag har inom mig som får blomma 🌹🪷🌺

Tack ännu en gång 🪷🪷🪷 du är underbar, tack att du finns❤️❤️❤️

Önskar dig allt det bästa
Kram /Nada

Nada

Wow det är helt något annat som jag upplever under min första besök. Definitivt återkommer och varmt rekommenderar😊
Tack Sara🙏

 

Erkin K

Inkännande, lyhörd, respektfull, proffsig, genuin. Rekommenderar Sara varmt!

Alyssia R

Älskar din röst och den här yogan! Jag går så djupt när du leder den.

Deltagare "TantraYoga & Meditation"

Kan varmt rekommendera. Hon lyssnar och känner av vad din kropp behöver hjälp med.

Joakim B

Underbar massage, närvarande och inkännande under behandlingen. Rekommenderas varmt🙏

 

Pelle L

Fin upplevelse. Stor inlevelse och skön behandling.

Karin S

När jag anländer till min första session med Sara välkomnas jag med värme och öppenhet. Vi pratar en stund innan tantra massagen börjar och jag har möjlighet att dela med mig, ställa frågor och höra Sara prata med sitt trygga lugna sätt. Jag känner mig sedd och hörd och känner hur hela jag slappnar av.

Saras erfarenhet, kunskap och inkännande sätt ger mig en helt fantastisk upplevelse och jag går därifrån som på moln! Jag känner mig så innerligt levande och lycklig! Tack Sara!

Jag kan varmt rekommendera Saras sessioner där vi alla får tillåtelse att känna oss trygga och välkomna precis som vi är!

Sylvia S

Det var en kanon kväll 😀

Du kunde öppna en upplevelse för mig. Att bli en bättre älskare och känna att jag var på rätt väg. Ett jätte stor tack till dig. Du är helt fantastiskt föreläsare.

Kommer att komma på flera föreläsningar.

Kramar från mig Hasse
(Föredraget ”Berika din sexualitet”) 

 

Hasse

Super proffsigt:-)

Nada F

Fint, inkännande, kunnig och proffsigt.

Anna S

Jag är så otroligt nöjd. Omvälvande. Sara har en sån förmåga att känna in, träffa mitt i prick avseende vad jag behövde. Rekommenderar henne varmt.

Helen H

Mitt andra besök och minst lika givande som det första. Det känns att Sara vet vad hon pysslar med och jag kunde helt trygg ge mig ut på djupare vatten än jag skulle ha vågat på många andra ställen. Tack 🌺

 

Joakim O

Underbara kvinna, tack tack tack!!!
(Föredraget ”Berika din sexualitet”)

Annika A

Fin upplevelse. Stor inlevelse och skön behandling.

Karin S

Jag kom till Sara med en del rejäla personliga utmaningar i bagaget och kände mig helt trygg i hennes professionella och varma händer. Rekommenderas.

Joakim O