Loading Events

« All Events

TantraYoga & Meditation – Göteborg

19 maj 15:00 - 17:30

300sek

Varmt välkomna till en stund för dig; med mjuka rörelser, där du följer ditt andetag och låter allt få finnas och kännas.
I Tantrayogan erbjuder vi våra kroppar att öppna för mer livsenergi men lite extra fokus för öppnande av sensuella flöden, följt av integrering och meditation för ditt innersta. Mjukt och prestigelöst.🥰🙏☀️

Det handlar om att utforska den sensuella och sexuella energin inuti den egna kroppen, utan att varken undertrycka den eller agera ut den. Det är i utrymmet mellan dessa två ytterligheter som vi kan möta oss själva som sexuella varelser på djupet.
Yogan utförs individuellt, utan interaktion med andra.

INFORMATION
Ta med egen yogamatta och filt – eller låna på plats. Ta gärna med egen vattenflaska.

VARMT VÄLKOMMEN
/Sara Stenlind
Har du frågor så ta gärna kontakt via messenger, mail eller mobil:
info@alloflife.se
0706-999566

OM SARA
Sara är en livsbejakande själ som pedagogiskt & med glimten i ögat leder workshops, retreat och ger föredrag för dig som vill vara levande – inte bara vid liv!
Hon älskar att inspirera, guida och ge faktiska verktyg för nyfiket och medvetet utforskande och utveckling i livet. Hos Sara kan du räkna med såväl somatiska som energimässiga upplevelser och hon bjuder in dig att använda såväl intellekt som intuition, fokus och frisläppande, urkraft och sensitiv njutning. Alltid i ett tryggt space.

Önskar du boka individuella sessioner (enstaka eller program/avtal) så erbjuder hon kropps-, energi- och samtalsterapeutiska sessioner såsom Dearmouring healing, Tantramassage, Open session, Coaching/guidning. Sara tar även emot par- och gruppbokningar

Details

Date:
19 maj
Time:
15:00 - 17:30
Cost:
300sek
Website:
https://boka.se/event/tantrayoga--meditation---goteborg-soul-yoga-goteborg/jnwhreta

Organizer

All of Life
Phone
+46706999566
Email
info@alloflife.se
View Organizer Website

Venue

Soul Yoga
Nordostpassagen 19
Göteborg, 41311 Sverige
+ Google Map