Loading Events

« All Events

Frigörande intim massage för par!

26 maj 13:30 - 19:30

950sek
Varmt välkommen till en workshop för par (eller nära vänner) med livsnjutning för både kropp och själ. I inkänning och sensitivitet.
Vi är många som har/skapar spänningar i kroppen, i höfter och kön – som gör att vi får minskad förmåga att njuta, att känna. Detta är workshopen för dig som:
* Är nyfiken på hur ni kan hjälpa varandra att släppa spänningar för ökat flöde,
* önskar ökad sensitivitet & njutning,
* vill dedikera en härlig eftermiddag och kväll just för er!
Vi landar in i oss själva, gör parövningar där vi kärleksfullt utforskar och ger oss hän i vad som händer i oss när du blir sedd, när du berör och blir berörd utan prestige eller mål. Vi upplever kärleksfull flödesmassage inifrån och utifrån hjärtat, som får övergå i lingam- respektive yonimassage.
Workshopen sker i ett tryggt space med ledorden närvaro, kommunikation och nyfikenhet.
Lingam- och yonimassagen förevisas innan ni ägnar er åt varandra och vi finns för frågor och guidning under hela tiden. Observera att massagen sker mer eller mindre nakna (det är upp till just dig). Vår erfarenhet är att samtliga par brukar vara i sin egen bubbla och att det bara känns naturligt.
Efteråt är ni välkomna att vara kvar ett tag, landa, andas, bara vara.
MAT
Vi tar en kortare paus under eftermiddagen för att äta något lätt som ni tar med er, förslagsvis sallad/mackor (tallrikar, bestick etc finns på plats). Vi bjuder på te, frukt och tilltugg.
PLATS
Vi håller till i AYSE Holistiska hälsohuset, 3 minuters gångväg från Helenelunds pendeltågsstation. Kör du bil hit så finns gratis parkeringar på bakgården.
INFORMATION
Kompletterande information om vad ni ska ta med er skickas ut ett par dagar innan eventet sker.
ANMÄLAN
Anmäl er genom att betala in 950 kr /person (1900 kr/par) här: https://boka.se/…/frigorande-intim-massage-for…/tb5sg9sa
VARMT VÄLKOMNA!
Hör gärna av er på mejl, messenger eller telefon om ni har några frågor.
/Sara Stenlind
info@alloflife.se
0706-999 566
OM SARA
Sara är en livsbejakande själ som pedagogiskt & med glimten i ögat leder workshops, retreat och ger föredrag för dig som vill vara levande – inte bara vid liv!
Hon älskar att inspirera, guida och ge faktiska verktyg för nyfiket och medvetet utforskande och utveckling i livet. Hos Sara kan du räkna med såväl somatiska som energimässiga upplevelser och hon bjuder in dig att använda såväl intellekt som intuition, fokus och frisläppande, urkraft och sensitiv njutning. Alltid i ett tryggt space.
Önskar du boka individuella sessioner (enstaka eller program/avtal) så erbjuder hon kropps-, energi- och samtalsterapeutiska sessioner såsom Dearmouring healing, Tantramassage, Open session, Coaching/guidning. Sara tar även emot par- och gruppbokningar.

Organizer

All of Life
Phone
+46706999566
Email
info@alloflife.se
View Organizer Website

Venue

AYSE Holistiska Hälsohuset
Åkervägen 1
Sollentuna, Sverige 191 40 Sverige
+ Google Map
Phone
0706999566
View Venue Website