fbpx

Efter en helgkurs med Sara känner jag mig som pånyttfödd! Vilken inspirerande kvinna och vilken fantastisk upplevelse! Den genuina värme, kärlek och öppenhet som genomsyrade hela helgen berörde mig på djupet. I ett tryggt space fick jag både utmana, utforska och möta mig själv, men även de andra deltagarna i olika övningar. Ett minne jag kommer bära med mig länge är morgonyogan i gräset, i soluppgången, med utsikt över havet. Magisk start på dagen! Jag kan verkligen rekommendera kursen ”Tantra möter naturkraft” om du vill uppleva genuina och kärleksfulla möten både med dig själv, naturen och andra deltagare. Stort tack för en fantastisk helg, jag kommer garanterat tillbaka!
/Therese

Tack för en fantastisk helg! “Tantra möter naturkraft”.
Sara är otroligt inspirerande, kunnig och en varm person med en härlig energi. Att få ihop en grupp människor och skapa så att vi kände sådan trygghet var magiskt.
Det gjorde att vi kunde vara avslappnade och befinna oss i nuet. Vi vågade vara kärleksfulla, modiga, sårbara och vi vågade utmana oss själva❤️
Vi kan varmt rekommendera denna kurs🙏

/ Trädkram från Åsa o Anneli

Jag känner mig inspirerad och stärkt i att fortsätta resan in i det vilda feminina….in i kroppens mysterier och alla energier….in i kärlekens utvidgande. Känner tydligare min kraft och centrering. Jag har fortsatt att göra några av övningarna och har mer fokus i njutandet och varandet i min kropp. När jag tänker på er och helgen känner jag en varm omfamning….och inspiration att fortsätta mötas.
/Aina, efter att ha varit närvarande på Amazing women

“Jag känner mig lycklig.”
“Jag känner mig nyfiken.”
“Jag känner mig glad.”

“Jag känner mig harmonisk”
“Jag känner mig öppen”
Från olika deltagare på “Nyfiken på Tantra”

Underbart fin ljusmeditation. Sara guidar på ett lätt och kravlöst makalöst sätt. Kan verkligen rekommendera ❤️
/Pernilla Möller

“Känner mig så mjuk och skön i kroppen o knoppen. Kunde inte cykla de första dagarna, hjärna o kropp samspelade inte. Jag välte med cykeln när jag skulle cykla iväg på morgonen dag två. Kände mig väldigt upprymd och glad. Min kropp vill dansa.
/Maarit, efter att ha varit närvarande på Amazing women

“Söker du en massör så behöver du inte leta längre!
Sara är väldigt proffsig och lyssnar och förstår både dig och din kropps behov. Jag ser verkligen fram emot nästa besök!
Tack Sara! ❤️
Ses snart igen!
/Mikael Eriksson

“Som att bada i kärlek!”
/Deltagare Amazing women

“Jag känner mig hudlös.”
“Jag har klivit utanför min box.”
“Jag känner mig lugn och harmonisk.”
“Jag känner att jag är värd att älskas.”

/Från olika deltagare på “Nyfiken på Tantra”

“Vill du komma närmare dig själv och andra? Eller utforska tantra på ett tryggt sätt? Åk då på denna kurs!* Sara Stenlind är en fantastisk människa och kan verkligen hålla space för alla känslor på ett tryggt sätt, jag talar av egen erfarenhet.”
/Ruth
(*Syftar på All of You – helgkurs för alla)

Tack Sara för en fantastisk kurs! Att få möta andra kärleksfulla, vackra, modiga och sårbara systrar tillsammans med ditt underbara ledarskap under en helg var magiskt Tack för din trygghet, din visdom, din klokhet, din acceptans, din humor, din värme, din kärlek och dina fina övningar som gick rakt in i kroppen och som jag kommer att ha nytta av hela livet. Det känns som du och din kropp är en direkt länk från moder jord som är här för att lära oss att hitta tillbaka till oss själva….tack att du finns. Å en sak till…maten va himmelsk.
/Anna M

Med lekfullhet och medvetenhet, skapar Sara en säker och nyfiken miljö där människor får växa”.
/Arrangör tillika tidigare co-teacher i acroyoga skriver presentation till nytt event

”Är tacksam över en äkta och befriande helg med livet i fokus. Genuina och levande människor i full närvaro med massor av ljus, glädje, värme, tillit och mod.
/Från deltagare, kurs i personlig utveckling

”Hemkommen från behandling och häng med Sara Stenlind. Kroppen känns trött, manglad och mycket gladare!
Min ryggrad och emotionella kropp vill tacka lite extra för tipset med bollarna! Åååh det är så gott! Försöker ge mig själv det så ofta jag kan/behöver… och oxå tack för behandlingen, mötet, såklart. Det var underbart. Du är fantastisk!”
/Julia

Väldigt inspirerande öppnande energi!
/Fredrik Swahn

”Du har inspirerat mig till att se nya vägar och möjligheter i livet, värdesätta och hitta det som verkligen betyder något och finna både energi och ett inre lugn i en helt ny dimension för mig.”
/Fredrik B

”Hur kommer det sig att det blir så mycket bättre resultat när du masserar mig?” 
/Klient som inte tidigare varit hos massör som kombinerar fysisk och energi-behandling.

”Du är en fantastisk kvinna med en unik balans mellan andlighet och konkret vardag.”
/Lars

”Sara har förändrat mitt liv, på djupet liksom. Är idag som en uppgraderad, mer förankrad version av mig själv. Detta tack vare det djupa arbete jag kunnat göra med mig själv, med henns stöd och guidning. Rekommenderar alla kvinnor som verkligen vill arbeta med sig själva på djupet att gå Saras kurs! En väg att hitta sin egen grund och självkärlek i mötet med sig själv.”
/Anna C

”Känner att jag vill säga till dig att du imponerar på mig väldigt mycket. En förebild för mig. Du är stark och målinriktad, väljer det som får dig att må bra samtidigt som du ofta ger kärlek till andra. Så´n vill jag bli:)”
/Christian

” Tack! Äntligen förstår jag hur jag ska använda arbetsmiljölagen i mitt dagliga arbete”.
/Chef som ringer upp dagen efter arbetsmiljöutbildning.

”Kompetent och pedagogisk!”
/Återkommande i utvärderingar från kursdeltagare.